Ransomware, phishing en malware. De cyberdreigingen op uw data en applicaties nemen dagelijks toe. De potentiële schade is enorm: stilstand van processen, omzetverlies, reputatieschade of mogelijke boetes van toezichthouders. De voorbeelden zijn legio. 

Een pakket aan solide en betrouwbare security-diensten helpt u bij het terugdringen van die risico's. Interconnect biedt als onafhankelijke datacenter- en cloudleverancier een breed pakket van hoogwaardige security-oplossingen. Van anti-DDoS tot managed firewall en van online backup tot een IP-Virtual Private Network. 

Onze werkwijze

Alles begint met uw processen. Die zijn de basis voor een advies dat het beste past bij uw situatie en organisatie. Dankzij ons team van gecertificeerde specialisten en een breed scala aan betrouwbare datacenterdiensten kunnen we u een onafhankelijk en optimaal advies geven. Hierbij kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar nemen we u ook mee in toekomstbestendige oplossingen.  

Waarom kiezen voor de datacenterdiensten van Interconnect?

  • Twee eigen, onafhankelijke en hightech datacenters. 

  • ISO 27001, ISO 9001:2015, ISO 14001, ISAE 3000 / SOC type 2 en PCI-DSS gecertificeerd.  

  • Continuïteitsgarantie via de Stichting Continuïteit Interconnect, die 6 maanden continuïteit biedt in het uitzonderlijke geval dat Interconnect niet aan verplichtingen kan voldoen. 

  • Alle data blijft gegarandeerd in Nederland en is dus compliant met de AVG-wetgeving. 

  • Persoonlijk contact, maatwerk en duurzame relaties staan centraal. 

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar support en ondersteuning.