Optimale beschikbaarheid met een Twin Datacenter

Racks Eindhoven Interconnect

Til de beschikbaarheid van uw data naar het volgende niveau met Twin Datacenter van Interconnect. Hierbij brengt u uw IT-omgeving onder in de twee datacenters van Interconnect. Deze zijn geografisch van elkaar gescheiden en met elkaar verbonden met het redundante Interconnect glasvezelnetwerk, zo is de uptime maximaal gegarandeerd.

Ultieme beschikbaarheid van uw data: de Twin Datacenter-oplossing van Interconnect. In dit scenario zorgen de twee datacenters voor real-time datareplicatie tussen de beide locaties. Bij deze oplossing profiteert u van twee gescheiden locaties die redundante ondersteuning bieden voor IT-apparatuur. 

Bij de Twin Datacenter-oplossing zijn de datacenters uitgerust met vergelijkbare specificaties, waardoor ze elkaars rol kunnen overnemen in geval van storingen, onderhoud of andere onvoorziene omstandigheden. Dit zorgt voor een continue beschikbaarheid van bedrijfskritieke systemen. Ook minimalisteert het de kans op uitval van uw IT-systemen door calamiteiten. Hierdoor bent u in staat uw operationele continuiteit beter te waarborgen. 

Deze aanpak biedt niet alleen betrouwbaarheid en veerkracht, maar ook voordelen voor disaster recovery en schaalbaarheid. Het stelt u in staat om flexibel te opereren en snel te herstellen na calamiteiten. Kortom, een Twin Datacenter-oplossing is onmisbaar voor bedrijven die streven naar een vlotte bedrijfsvoering, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Download hier het 'Whitepaper: Ultieme continuïteit met een Twin Datacenter'