Kies met Interconnect voor maximale beschikbaarheid en optimale betrouwbaarheid

Cold Corridor Interconnect

U gaat outsourcen? Of wellicht bent u op zoek naar een uitwijklocatie voor uw IT-infrastructuur. Dan is colocatie een passend scenario. Interconnect beschikt over twee geografisch gescheiden datacenters en biedt colocatieoplossingen vanaf een half rack. Voor grotere outsourcingsprojecten bieden wij ook maatwerkoplossingen. De datacenters van Interconnect beschikken over uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden. Zo zijn beide locaties direct met elkaar verbonden door een redundant Interconnect glasvezelnetwerk. Dat kan handig zijn wanneer u de beschikbaarheid van uw data nog een extra impuls wil geven. Met Twin Datacenter van Interconnect geeft u vorm aan deze wens. 

De kracht van colocatie bij Interconnect

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid: Interconnect investeert fors in redundante systemen, back-upvoorzieningen en geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de infrastructuur, waardoor u profiteert van de hoge uptimegarantie. Interconnect borgt dat met verschillende certificeringen

Connectiviteit: Interconnect heeft een uitgebreid connectiviteitsportfolio. Interconnect beschikt over een uitgebreid eigen glasvezelnetwerk. U heeft ook de keuze uit carriers als Odido (T-Mobile), KPN en Eurofiber, aangevuld met lokale netwerken, zoals Glasvezel Eindhoven en Breedband Regio Eindhoven (BRE). Zo krijgt u altijd de best passende oplossing voor uw situatie, ongeacht de locatie(s) waar u bent gevestigd.

Kostenbesparing: Hoewel colocatie in eerste instantie kosten met zich meebrengt, is het op de lange termijn kostenefficiënt. U investeert niet in de bouw en het onderhoud van een eigen datacenter. Bovendien profiteert u van de gedeelde kosten van faciliteiten, zoals stroom, koeling en beveiliging.

Professionele ondersteuning: Interconnect biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar support en ondersteuning. Dat doen we met bekwame, gecertificeerde medewerkers. 

Colocatie en cloud:  Bij Interconnect combineert u de voordelen van colocatie met de flexibiliteit van de cloud. Verbind uw omgeving naadloos met de Virtual Private Cloud van Interconnect 

Download hier het 'Stappenplan: Migreren naar datacenter'