Voor de beste verbinding van uw infrastructuur

Connectivity Interconnect

Technologische vooruitgang is tegenwoordig de norm. Daarin vervult connectiviteit een cruciale rol. Zowel in het dagelijks leven als in diverse sectoren. Een goede verbinding is essentieel voor een optimale beschikbaarheid van uw applicaties en dus ook van uw data. Goede connectiviteit levert daarnaast een bijdrage aan snellere en effectieve communicatie. Dat komt uit uw efficiency van uw bedrijfsprocessen uiteindelijk ook ten goede. 

Word onderdeel van het Interconnect netwerk

Het connectiviteitsnetwerk van Interconnect verbindt uw organisatie met de rest van de wereld. Binnen dit netwerk zijn onze datacenters en het uitgebreide eigen glasvezelnetwerk van groot belang voor die verbinding. Het netwerk is aangevuld met connectiviteitspartners en zorgt ervoor dat u altijd de best passende oplossing voor uw situatie, ongeacht de locatie(s) waar u bent gevestigd.

Onze connectiviteitspartners

  • KPN
  • Odido
  • Eurofiber
  • Ziggo

Eigen glasvezelnetwerk 

Interconnect beschikt over een groeiend eigen glasvezelnetwerk. Dit betekent dat u tussen en in de regio’s Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch gebruik maakt van de hoogwaardige, redundante glasvezelverbindingen van Interconnect. Daarnaast is ons glasvezelnetwerk uitermate geschikt om uw datacenterdiensten, zoals private cloud of colocatie, te koppelen aan uw vestiging(en). 

Redundantie 

Door gebruik te maken van meerdere verbindingen van Interconnect op bedrijfslocatie creëert u redundantie. Hierdoor heeft u de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Mocht uw primaire verbinding (om welke reden dan ook) wegvallen, dan neemt de backupverbinding de taak over. Dit gebeurt volledig automatisch. U heeft hier dus geen omkijken naar. 

Waarom kiezen voor Interconnect?

  • Redundante netwerkvoorzieningen, onder meer via een eigen glasvezelnetwerk.

  • We beschikken over verschillende certificeringen: ISO 27001, ISO 9001:2015, ISO 14001, NEN 7510, ISAE 3000/ SOC type 2 en PCI-DSS.

  • Alle data blijft gegarandeerd in Nederland en u bent dus compliant met de AVG-wetgeving.

  • Persoonlijk contact, maatwerk en duurzame relaties staan bij ons centraal.

  • U kunt rekenen op maximale support en ondersteuning: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.