Uw data maximaal beschermd en compliant met Cloud Connect

Persoon aan het werk op kantoor

Heeft u al nagedacht over het herstel van data als uw primaire backups zijn geïnfecteerd met ransomware? En wat als er een brand plaatsvindt op de primaire locatie van uw backup? Een secundaire locatie voor uw backups, ook wel off-site backup genoemd, is een essentieel onderdeel in de backup strategie van bedrijven. Interconnect ondersteunt u hierin van A tot Z.

Off-site backup bij Interconnect

Backups die u op locatie heeft gemaakt, worden automatisch en veilig weggeschreven naar de cloud van Interconnect. Deze cloud is vanuit de eigen datacenters in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Op elk moment zet u uw backups terug naar uw lokale infrastructuur. Het inrichten van deze oplossing is eenvoudig, vooral als u al gebruik maak van Veeam-servers op locatie. 

De voordelen van Veeam Cloud Connect 

  • Met Veeam Cloud Connect bent u er zeker van dat al uw data binnen de Nederlandse landsgrenzen is opgeslagen. Wij slaan uw data op in een van onze datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Zo voldoet u aan strenge Europese privacywetgeving.
     
  • U bent in het geval van een calamiteit binnen uw eigen infrastructuur weer snel up-and-running en bent daarbij niet afhankelijk van on-premise back-ups. Deze kunnen immers ook het doelwit zijn van hackers.
     
  • Uw backups zijn altijd beschikbaar, 24/7/365 dagen beschikbaar. Onderhoud aan onze eigen Veeam Infrastructuur heeft geen geplande downtime tot gevolg.
     
  • Gemakkelijk te combineren met colocatie in onze datacenters. Neemt u al colocatie af bij Interconnect? Dan wordt uw backup locatie aangemaakt in het andere datacenter dan waar uw colocatie zich bevindt. Zo wordt de backup weggeschreven naar een externe locatie.
Wilt u Veeam Cloud Connect testen? Test met 250GB en 5VM’s voor de duur van 30 dagen.