Wil u razendsnel opschalen met cloud opslagruimte zonder investeringen in de infrastructuur te hoeven doen? Met object storage profiteert u van flexibiliteit en schaalbaarheid, omdat de opslagruimte meebeweegt met de groeiende dataomvang. En dit alles voor een transparant maandbedrag zonder verborgen kosten. 

Wanneer object storage voor u de beste keuze is

Er zijn verschillende criteria die meewegen in de keuze voor een opslagmethode voor uw data. Gebruikt u grote hoeveelheden ongestructureerde data en wil deze opslaan? Dan is object storage vaak de ideale optie. 

 • Schaalbaar naar meerdere petabytes - Object storage biedt een platte architectuur zonder de beperkingen van de mappenhiërarchieën van file storage of de bloktabellen van block storage. Data is heel gemakkelijk hardware-onafhankelijk op een gedistribueerd systeem op te slaan en weer te herstellen. Deze storagevariant is daarom zo schaalbaar naar meerdere petabytes. 
   
 • Gemakkelijk doorzoekbaar - Met object storage krijgen objecten zogenaamde metadata mee, waardoor data heel makkelijk doorzoekbaar is. Dat is vooral van belang als organisaties meer willen doen met hun data via artificial intellligence en analytics.
   
 • Makkelijk te implementeren - Bij object storage krijgt u een zogenaamde bucket voor opslag en een URL. Daardoor is de oplossing in heel korte tijd te implementeren.
   
 • Optimale veiligheid door data immutable te maken - Object storage voorziet in het plaatsen van retenties op objecten, ook wel immutable storage genoemd. Objecten kunnen dan simpelweg niet aangepast of verwijderd worden.
   
 • Data blijft opgeslagen binnen de landsgrenzen - Uw data staat opgeslagen in onze eigen beheerde datacenters in Eindhoven en/of ’s-Hertogenbosch. Op deze manier zorgt u ervoor dat data binnen de landsgrenzen blijft en dat u gemakkelijk voldoet aan strikte regelgeving rond gegevensbescherming en -privacy.