Veel organisaties worden geconfronteerd met dataverlies als gevolg van het dagelijks toenemende hoeveelheid data en de complexiteit ervan. Daarnaast liggen cybercriminelen altijd op de loer. Dit is ondertussen overal bekend, maar wat organisaties zich vaak niet realiseren is dat de standaard Microsoft beveiligingsmaatregelen onvoldoende zijn om in het geval van calamiteiten dataverlies te voorkomen.

Mijn Microsoft 365 data staat veilig in de cloud, of toch niet?

Systeemstoringen, malware, menselijke fouten, malafide gebruikers of personeelsverloop. Het zijn allemaal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat uw MS Teams, SharePoint, OneDrive of Exchange gegevens van de ene op de andere dag niet meer beschikbaar zijn. Dit kan enorme impact hebben op uw organisatie. Om hier snel op in te spelen is het laatste vangnet een backup. Dit doet Microsoft niet automatisch voor u. De verantwoordelijkheid over de data ligt bij u als organisatie en niet bij Microsoft.

Waarom het beheerplatform van Interconnect?

Ons beheerplatform dat gebruikt maakt van de nieuwste Veeam technologie zorgt ervoor dat u of uw eindklant zich nooit meer druk hoeft te maken over uw backups:

  • Multi-tenancy: Beheer en monitor alle backups van uw eindklanten in één overzichtelijk beheerplatform.
  • Zeer ruime opslagmogelijkheden: Door middel van object storage.
  • In controle over uw backups: Opgeslagen in onze eigen datacenters, via eigen storage systemen en verbindingen. U weet dus waar uw data staat.
  • Geen vendor lock-in: Uw backups staan niet bij Microsoft opgeslagen, maar bij Interconnect.
  • Overzichtelijk kostenplaatje: Maandelijks bedrag door pay-per-user model.
  • Setup once, runs forever: Geen kennis of kunde benodigd voor beheer van het platform.
  • Veel verschillende herstelopties: Elke versie van een bestand, gesprek of postvak kan op elk moment worden hersteld.
Download hier het whitepaper: 7 voordelen van Microsoft 365 Backup