Op dinsdag 13 juni 2023 heeft de jaarlijkse Nationale Datacenter Dag plaats gevonden. Wij kijken terug op een succesvolle 9e editie van de Nationale Datacenter Dag.

‘State of the Dutch Data Centers’

Allereerst werden onze gasten door ons datacenter in Eindhoven rondgeleid. Na deze leerzame en inspirerende rondleidingen, heeft Stijn Grove van de Dutch Data Center Association het jaarlijkse marktrapport ‘State of the Dutch Data Centers’ overhandigd aan Rob Stevens.

Het rapport gaat dieper in op trends en ontwikkelingen binnen de datacenter branche. Feiten zijn van groot belang voor zowel organisaties als overheden, zo ook voor de datacenter branche. Het rapport benadrukt onder andere het streven van datacenters naar 

Daarnaast gaf Rob Stevens een presentatie over het ontstaan van Interconnect, de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de bijdrage die het levert aan de digitale ontwikkelingen binnen de samenleving.

Hoe onmisbaar is AI voor uw zakelijk succes?

Carlo van de Weijer, manager van het AI instituut aan de Technische Universiteit Eindhoven, heeft een presentatie gegeven over het belang van het implementeren van A.I. voor organisaties. Hij is een internationale spreker op het gebied van exponentiële technologie en de toekomst van hightech. Tijdens zijn presentatie vertelde Carlo over de exponentiele groei van de ontwikkelingen op het gebied van A.I, wat het belang is van het implementeren van A.I. voor organisaties, wat de minpunten van A.I. zijn en hoe volgens hem A.I. over 30-40 jaar benut wordt.

Zijn presentatie heeft het belang van A.I. onderstreept en alle aanwezigen aan het denken gezet.

Bedankt

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor het bezoeken aan ons datacenter. Wij kijken uit naar de volgende Nationale Datacenter Dag.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en wilt u vóór de volgende Nationale Datacenter Dag al een rondleiding door een van onze datacenters? Neem dan nu contact op via sales@interconnect.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 073 – 88 000 00.